Hoe krijg ik deze reclame (spam) van mijn laptop af? (zie bijlage)

Krijg sinds kort telkens van dit soort "reclame" op mijn laptop, en dan vooral bij youtube en bij google. Omdat ik dit nog nooit eerder heb gehad en ik ook geen mogelijkheden weet hoe je het er af kan halen denk ik eerder dat het spam is. Weet iemand hier meer van of weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit probleem heb ik wel vaker. Soms zit het probleem in een extensie van google. Moet je ff naar de drie streepjes rechtsboven en dan ga je naar 'meer hulpprogramma's' en naar extensies. verwijder alle extensies die je niet kent. Als dat niet helpt download adwcleaner. Heel handig progammaatje, haalt zo alle virussen en ads van google af. Als al dit niet helpt is er nog één optie, google resetten. Ik ben wel vergeten hoe dat ook alweer moest maar dat moet je dan even opzoeken. Niet zo een probleem ben je je extensies en instellingen wel kwijt. Die moet je dan even terugzetten. En je moet opnieuw inloggen als je een google account hebt.

Bij Google Chrome kun je een app downloaden genaamd Addblock. Die zal de reclames blokkeren . Toegevoegd na 3 minuten: Het staat bij Instellingen > Extensies

Ik gebruik Adblock. Werkt voor mij super, is gratis en voor bijna elke browser geschikt! Via hun site ook gewoon zonder virussen en dergelijke ;-) https://adblockplus.org/nl/

Nee hier werk Adblock plus niet meer. den dat je even ADWcleaner moet moet downloaden en en scannen (is gratis)

De grootste veroorzaker van advertentie lawaai op internet is Google zelf. Iedere zoekopdracht die je er geeft resulteert dagen lang in allerlei gerelateerde advertenties op allerlei pagina die gekoppeld zijn aan het advertentieprogramma van Google. YouTube is ook van google dus je begrijpt.....nog veel meer advertentie lawaai. Het gebruik van een adblock programma is niet voldoende om alle rotzooi uit beeld te houden. Je zou eens kunnen beginnen met het gebruiken van de de zoekmachine Startpage. Deze gebruikt wel de Google zoek engine, maar zonder de advertenties en zonder het gebruik van je ip adres. Hierdoor zal ook het aantal advertenties fors verminderen, terwijl je zoekresultaten niet minder zijn dan met Google. Startpage is ook in te stellen als standaard zoekmachine in alle grote browsers zodat je er verder niet meer over na hoeft te denken. Zoals je in het adres in de bron kan zien werkt Startpage met het https protocol waardoor je verkeer met Startpage ook nog eens beveiligd is.

Bronnen:
https://startpage.com/

coocies wissen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100