Hoe komt het dat ik zo snel aan mijn internet limiet zit?

Als ik elke pauze op het werk mijn mobiel internet op zet op mijn smartphone en hierbij de facebook app, 9gag en snapchat op zet. Dan zit ik binnen de maand aan mijn limiet van 1GB...

Mijn collega heeft ook een abonnement met 1GB internet te verbruiken en zij zet haar mobiel internet de hele dag op.

Ik weet dat dit de batterij zeer snel leeg laat lopen, maar hoe komt het dat ik mijn mobiel internet niet kan laten op staan en zij wel?

PS: ik zit bij telenet, weet niet of dit er iets mee te maken heeft.


Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat komt deels doordat al die apps zich automatisch gaan updaten. Als je dat uitzet scheelt het veel. En ook locatievoorzieningen uitzetten!

Op je telefoon kan je zien welke apps er veel data verbruiken. Dar kan bij de iphone maar ook bij een android toestel Bij Android ( dit is de kitkatversie) klik op " instellingen" klik op "dataverbinding" scroll nu naar beneden en je ziet al je apps en hoeveel ze verbruikt hebben. Nu kan je apps die veel gebruiken * uitschakelen *alleen via wifi gaan gebruiken *verbieden te updaten * of zo instellen dat ze niet automatisch iets gaan doen bv Bij Facebook het automatisch afspelen van filmpjes (instellen alleen via wifi) Bij email geen bijlage downloaden die groter zijn dan..... (instellen alleen via wifi) Filmpjes bekijken via bv youtube is uit den boze (alleen via wifi) Dataverbruik van filmpjes kunnen met goede kwaliteit oplopen tot 100MB per minuut film. Succes Toegevoegd na 22 minuten: Ps Het 4G netwerk gebruikt meer data dan het 3G netwerk Ik weet niet hoe dat komt, het heeft iets te maken met het overschakelen van 4G naar 3G maar als je daar op zoekt op internet krijg over diverse providers veel klachten over het snelle verbruik van data.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100