hoe log je in op wifi op het wifi netwerk van centerparcs heijderbos?????

als (kpn klant) zou je toch moeten in kunnen loggen op het openbare wifi netwerk van centerparcs ik ben er al vaker geweest maar toen snapte ik het niet zo goed!!!
we hebben thuis interactieve tv van kpn met hotspots maar kunnen we daar mee ook inloggen op het heijderbos????
en welke inlogcodes moet je daarvoor hebben?
moet je onderandere ook die kpn wifi app
daar voor gebruiken????

Weet jij het antwoord?

/2500

Als jij in een hotelkamer of in een appartement op Het Heijderbos zit, dan kan je in het hele Centerpark gratis gebruik van Wi-Fi maken. Je ontvangt bij aankomst een toegangscode voor 4 apparaten voor je hele verblijf daar.

Bronnen:
http://www.centerparcs.nl/NL/NL/aanbieding...

Als je in center parcs op het wifi-netwerk wilt dan moet je daar: - ofwel voor betalen. - ofwel kiezen voor een VIP-accomodatie - ofwel gebruik maken van de 30 gratis minuten die je dagelijks in de market dome kan opgebruiken. (ah ja, want daar wordt reclame voor gemaakt. Helaas werkt dat in de praktijk vaak gewoon niet!!!) Hou er wel rekening mee dat een openbaar wifi-netwerk erg onveilig is! Als je het wil gebruiken beperk je dan tot het opzoeken van de weersverwachting ofzo maar ga zeker NOOIT je mails nakijken of aanmelden op sociale media of je bankzaken regelen, etc... Doe dat alleen via je je mobiele dataverbinding of je EIGEN goed beveiligde wifi-netwerk thuis waarvan alleen jij en mensen die je vertrouwd de netwerksleutel hebben. Iedereen in een openbaar wifi-netwerk zoals van kpn kan tegenwoordig namelijk zonder veel kennis van zaken met een simpele smartphone en de juiste app je wifi-verkeer onderscheppen. Als men zich in de bungalow of het appartement ernaast of in de market dome aan het tafeltje ernaast aan het vervelen is, zou het anders wel eens kunnen dat men met je inloggegevens aan de haal gaat.

Als kpn klant kun je inderdaad inloggen op alle kpn hotspots. Hiervoor heb je je inloggegevens van kpn nodig. Als het goed is, kom je in Centerparcs automatisch op de hotspots-pagina van kpn terecht. Ik weet zo de url van deze pagina niet, maar ik kan me herinneren dat je kunt kiezen voor de optie dat je vaste klant bent. Vervolgens inloggen en je hoeft niets te betalen. Er kan wel maar één apparaat tegelijk op hotspots, dus je kunt bijvoorbeeld niet gelijktijdig op je mobiel en tablet. Ik had op een gegeven moment de hotspots-app van kpn gedownload. Dat vond ik makkelijker inloggen. Toegevoegd na 11 minuten: link gevonden: https://portal.hotspotsvankpn.com/ Omdat ik thuis niet in een hotspots-gebied zit, heb ik andere inlogmogelijkheden dan toen ik zelf in Centerparcs zat. Maar op bovenstaande link moet je dus de mogelijkheid hebben om in te kunnen loggen met je eigen kpn-gegevens.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100