Hoe kan ik mijn wifi versterker goed instellen?

Ik heb een wifi versterker gekocht om mijn wifi signaal in mijn huis te versterken, maar ik doe wat fout. Ik weet alleen niet wat.

Wat ik heb gedaan:

De ethernet kabel die uit mijn router komt heb ik aangesloten op het ''wan-lan'' poort van mijn wifi versterker.


In de gebruiksaanwijzing staat dat het wachtwoord van mijn router gelijk zal zijn aan het wachtwoord van mijn wifi versterker. Als ik dat wachtwoord van mijn router invul op het signaal van de wifi versterker en op verbinden klik, staat er dat er een verificatie probleem is.. en dat ik het wachtwoord ''(ongewijzigd)'' opnieuw in moet voeren. Als ik dat opnieuw probeer krijg ik hetzelfde..


Weet iemand waar dit aan ligt, wat ik misschien fout heb gedaan. Laat het me alsjeblieft weten.

Dankjewel,

Toegevoegd na 18 uur:
Wat ik heb:

Router:
TP-LINK 300 Mbps
Model no. TL-WR841N

Versterker:
ENVIVO - ENV-1254 ( als je dit op google zoekt op afb. dan het eerste plaatje )
''Tot 300 Mbps''
''Werkt ook as Wi-Fi repeater, router en acces point'' ( -wat is een acces point ??)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat wachtwoord is alleen gelijk indien je het netwerk draadloos(in bridged mode) uitbreidt. Jij hebt ervoor gekozen om het via de ethernet aansluiting van je router te doen(is geen WDS; zie bron), dat betekent dat je versterker een DHCP adres heeft gekregen van je router, je zult in deze configuratie nog zelf een password(voor je nieuwe wolk) op die versterker moeten instellen... maarja lees reactie... ik heb geen idee welke versterker dit is noch over welke router je het hebt....

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_dist...

Normaal moet je geen kabel in de wifi versterker pluggen, je kan gewoon de wifi versterker in een stopcontact pluggen zonder ethernet kabel. De wan poort wordt normaal enkel gebruikt om apparaten (bv een printer) die geen wifi functionaliteit heeft zo aan je draadloos netwerk te koppelen.

Bronnen:
http://wifi-versterker.net/hoe-een-wifi-re...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100