waarvoor op mijn nieuwe laptop doet mijn internet het slecht en op mijn oudere laptop doet het internet het goed?

de nieuwe laptop is en Toshiba satellite l50-a-16h
waarvoor doet op mij nieuwe laptop het internet het slecht en op mijn oude laptop het internet.
als ik een spelletje speel of een video kijk dan op mijn nieuwe laptop loopt ie steeds vast en haperen de spellen en verlies ik de hele tijd de verbinding en op mijn oudere laptop heb ik er geen problemen mee

Weet jij het antwoord?

/2500

Hallo, Dat is bij mij ook het geval, dat ligt niet aan je wifi maar aan de soort verbinding van jouw apparaat. Blijkbaar kan jouw nieuwe laptop de wifi minder goed bereiken dan je oude laptop. Probeer eens uit te zoeken waar in je huis je het meeste bereik hebt met de wifi en ga daar zitten met de laptop. Ik hoop dat het nu een beetje duidelijk is, ik ben geen expert maar hier heb ik ook last van. Lisa.

een lan verbinding (met een draadje) is meestal zo'n 2 keer zo snel als een draadloze verbinding. Een nieuwe computer is niet persé beter. zo heeft een iPhone 4 aanmerkelijk sneller internet dan een nieuwe huawei van de allergoedkoopste soort. Ga eens op internet surfen en houd windows taakbeheer bij de hand. je moet het tabblad met netwerk open hebben. In hoeveel % wordt jouw verbinding gebruikt bij het surfen over het internet? Dat zegt veel over de oorzaak.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100