Wat is het verschil tussen downloaden en importeren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Downloaden doe je met digitale bestanden . Die staat al ergens waar een ander ze geplaatst heeft, en jij maakt er een eigen kopie van op jouw computer of ander digitaal apparaat. Importeren is het verhuizen van kopieën van gegevens die al op jouw computer of ander digitaal apparaat staan van de ene plek naar de andere. Het bestand is al van jou, maar je gaat het ergens anders ook gebruiken. Toegevoegd na 1 minuut: Die staat = Die staan

Bij importeren heb je bijna altijd de geïmporteerde spullen klaar voor gebruik. Bij downloads moet je het vaak ook nog installeren.

Het importeren en exporteren wordt meestal gebruikt bij het binnenhalen van bestanden van/naar een externe bron zoals een harde schijf, camera, scanner enz. Deze termen worden vaak ook gebruikt bij het binnenhalen van bestanden in een ander bestand. Bijvoorbeeld foto's in een Word document.. Downloaden/uploaden doe je van een elektronische locatie. Meestal via het internet (mail, website, server) enz. Dus wezenlijk is er weinig verschil tussen importeren en downloaden. Het betreft beide het binnenhalen van bestanden/gegevens. Alleen tussen het waar en waar naartoe zit verschil. Toegevoegd na 4 minuten: Dus wanneer je foto's binnenhaalt via het internet heet dit downloaden.. verschil is er niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100