Wat is een affiliate?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een manier om online geld te verdienen is als affiliate in een partnerprogramma. Dat wil zeggen dat jij op jouw site producten aanbiedt en dat je van de leverancier een commissie uitbetaald krijgt voor elke verkoop.

Een soort marketing. Bijvoorbeeld een speciale banner waarbij de site waarnaar gelinked wordt betaald per click

Je bent een affiliate als je linkmateriaal van adverteerders op je website plaatst. Je ontvangt een vergoeding per transactie, klik of respons. In algemenere zin ben je een soort zakenrelatie, je werkt samen zonder er deel van te zijn. Verder zijn er vele definities van, zie URL.

Bronnen:
http://www.google.nl/search?q=define:+affi...

Een filiaal. Je wordt een filiaal van een bedrijf. Je kunt producten van dat bedrijf verkopen via je eigen site of via een link naar de pagina van dat bedrijf. Je ontvangt een vergoeding als iemand via jouw pagina een product koopt.

Vertaals: partner. Oftewel: Een bedrijf dat een minderheidsbelang / partner relatie heeft ,met een ander bedrijf. Zoals al eerder geantwoord: Het is bekend geworden via internet affiliate programma's ewaar je met een website producten aanbiedt / reclame maakt voor producten van een andere site. maar formeel is het gewoon 'Partner', oin de zakelijke zin

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100