Iemand zit mij zomaar te tippen op marktplaats, wat kan ik doen?

Mijn account worden telkens zomaar geblokkeerd op marktplaats, omdat iemand (ik denk een concurrent) mij tipt. Ik houd mijzelf verder absoluut aan de regels. Wat kan ik hier tegen doen? Ik heb al contact opgenomen met de Marktplaats.

Maar zei zeggen: Deze beperkingen worden bepaald meerdere klachten van gebruikers. Wij kunnen geen individuele gebruikers ontheffen van deze beperkingen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Indien marktplaats hiervoor een bepaald systeem heeft waarbij je automatisch wordt geblokkeerd indien meerdere personen je tippen, dan is her weinig aan te veranderen. Het enige wat je zou kunnen proberen is een ander account aanmaken in de hoop dat de persoon je dan met rust laat. Andere mogelijkheid is misschien dat marktplaats de valse tipgever een blokkade kan geven.

1. Terug tippen vanaf verschillende IP adressen. (die je benadert via extern bureaublad vanaf je kantoortje) en GPRS abonnementjes op telefoons. 2. Een macro (zoals macro machine van tronan) maken van het invullen van een advertentie. Dan kun je 'm er zo weer automatisch op knallen. Alleen even de anti spam code zelf bevestigen. Let op! In de voorwaarden staat dat je niet twee keer dezelfde advertentie mag plaatsen. Marktplaats spammen wil je niet doen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100