Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe maak ik een afdruk van een email op hotmail?

Ik probeer dat te doen om met de rechtermuisknop op de email te surfen en te klikken op Afdrukken. Ik krijg dan wel een afdruk, maar dan krijg ik 1 bladzijde van de lijst met mappen afgedrukt. Dat is niet de bedoeling. Verder mis ik op het beeldscherm een "knop" Afdrukken. Hoe krijg ik die te voorschijn? Wat moet ik doen om een geconcentreerde afdruk te maken van de email?

10 jaar geleden
in: Internet
3.5K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

je wilt 1 kopie van wat je hebt gemaild( en dan alle mail of 1) en als je gewoon wat je ziet wil afdrukken klik op ctrl P als dat niet werkt doe Print screen dat staat rechtsboven op toetsen bord klik er op ga zoeken waar het is opgeslagen(meestal afbeeldingen) klik op de foto dan metrechtermuis knop afdrukken
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
corzijlstra
10 jaar geleden
Dat is het juist. In het beeld komen gewenste en ongewenste dingen voor. Ik wil allleen het gewenste deel van het beeld afdrukken, namelijk de volledige email en niets anders. Volgens mij mis ik op het scherm een werkbalk of zoiets met o.m. afdrukafbeelding er op.
Email in beeld zetten
printscreen
open paint of word
plakken (ctrl+v)
Nu kun je het printen.
(Lees meer...)
Ritsuka
10 jaar geleden
Open de te afdrukken e-mail:ga dan rechts op de blauwe balk naar de drie puntjes en daaronder vind je afdrukken,zo lukt het bij mij.
(Lees meer...)
fremar
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding