Een foto direct zichtbaar in een email, zonder bijlage. Waarom lukt dit niet met G-mail?

Normaal voeg ik foto's toe aan een e-mail als bijlage. Maar dit keer wilde ik dat een foto direct zichtbaar was in de email. Maar dit mislukte...
Ik keek naar het verzonden bericht en zag geen foto maar een super lange code...

Wat ziet de ontvanger nu precies? Helemaal geen foto, of een code?
Of ben ik de enige die deze code ziet?

Weet jij het antwoord?

/2500

het kan wel ik heb het net even geprobeerd maar gebruik je misschien een email programma of direct van de browser webmail ? Als je mailtjes stuurt via de browser probeer eens de + knop naast de paperclip ? die geeft meer optie ?

Dit meldt de help van Gmail daarover. Inline afbeeldingen invoegen in berichten Als je het schrijven van "zie bijlage" zat bent, of je berichten gewoon aantrekkelijker wilt maken, kun je inline afbeeldingen invoegen om je berichten te verfraaien. Ga als volgt aan de slag: 1) Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek, selecteer Gmail-instellingen en selecteer het tabblad Labs. 2) Selecteer de knop 'Inschakelen' naast 'Afbeeldingen invoegen'. 3) Klik op Opslaan. 4) Als je een bericht opstelt, wordt in de Gmail-werkbalk een pictogram weergegeven, tussen de emoji en de koppelingsknoppen. Klik erop om een afbeelding in te voegen (je kunt een URL toevoegen of een bestand dat je hebt opgeslagen op je computer).

Bronnen:
https://support.google.com/mail/answer/148...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100