Ik heb een Toshiba leptop C660D. Ik heb probleem met wireless verbinding. Ik moet altijd de stroom kabel in stopcontact insteken anders niet. ???

Ik heb mijn leptop bij mijn broer getest (online modem). Zelf de probleem. Geen verbinding zonder stroom. Bij mijn sus, deed wel goed zonder stroom. Zij heeft geen wireless modem, wel router. Ik snap niks van. Help a.u.b.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als de laptop op accu stroom werkt schakelt Windows over naar een energie besparende modus. 1 instelling daarvan is het uitschakelen van de draadloze netwerkkaart bij een lage accu. Doe het volgende om dit uit te schakelen: Windows 7 1) Klik op start 2) typ in de zoekveld het volgende: ncpa.cpl 3) klik vervolgens op enter 4) een venster verschijnt met iconen van jouw netwerkkaarten 5) klik met de rechter muisklik op de wifi netwerk kaart, klik vervolgens op de menu optie eigenschappen. 6) klik bij de opkomende venster op de knop configureren 7) klik bij de opkomende venster op de tabblad 'energie beheer' 8) vink de volgende optie uit "De computer mag dit apparaat uitschakelen om stroom te besparen" Windows XP 1) Klik op start 2) klik op de knop uitvoeren 3) typ in de zoekveld het volgende: ncpa.cpl 4) klik vervolgens op enter 5) een venster verschijnt met iconen van jouw netwerkkaarten 6) klik met de rechter muisklik op de wifi netwerk kaart, klik vervolgens op de menu optie eigenschappen. 7) klik bij de opkomende venster op de knop configureren 8) klik bij de opkomende venster op de tabblad 'energie beheer' 9) vink de volgende optie uit "De computer mag dit apparaat uitschakelen om stroom te besparen"

Bronnen:
http://www.computeridee.nl/faqman/besturin...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100