Hoe maak je een EIGEN site?

ik wil een eigen site maken.
heb ewebsite geprobeerd maar dat is 3x niks

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kijk is op deze site: http://www.jouwweb.nl/

Bronnen:
http://www.jouwweb.nl/

Ik gebruikte vroeger vaak freewebs, te vinden op de url in de bron. Vrij eenvoudig en mooie lay-outs, wel beperkt aan te passen qua lay-out.

Je kunt HTML leren, dan kun je het precies zo maken zoals je wilt. Of je maakt een wordpress site aan. Maar het beste is zelf HTML leren en er gaat een wereld voor je open.

Bronnen:
http://www.mijnhomepage.nl/htmlcursus/less...
wordpress.com

Kijk op deze site: http://smallbusiness.officelive.com/

Je kunt het proberen met WebDwarf. Werkt heel eenvoudig.

Bronnen:
http://www.virtualmechanics.com/products/dwarf/

Een hele overzichtelijke site voor deze vraag is: www.jewebsitemaken.nl Ik raad het aan ;-)

Bronnen:
www.jewebsitemaken.nl

al eens gekeken op volgende website? http://www.jouwweb.nl/ Ze beweren daar dat het eenvoudig zou moeten zijn!

Zelf gebruik ik webklik, dat is heel erg makkelijk en gratis. Dit kun je vinden op http://www.webklik.nl. Daar heb ik deze site meegemaakt: http://www.dendcomputers.nl

Kijk eens bij Netfirms (zie link) als Engels geen bezwaar is.

Bronnen:
http://www.netfirms.com/web-hosting/web-ho...

Als je budget hebt kun je een site laten ontwikkelen. Dan krijg je echt een persoonlijke site die aan al jouw eisen voldoet. En andere optie is om zelf met bijvoorbeeld frontpage of dreamweaver een site te maken en die bij een host online te zetten. En de laatste is eigenlijk, zoals genoemd, free webs of een varient daarop. Je maakt dan online je site.

zoek naar een webhost bedrijf. en koop daar een domein (bijv po3z.com) met webspace (opslag/bandbreedte) zit zelf bij hostig2go.nl en zeer tevreden. zodra dit geregeld is heb je je eigen plek op het web die je helemaal zelf mag inrichten (niets illegaals uiteraard) als je toegang hebt tot je webruimte is het verstandig een ftp programma te installeren (bijv filezilla) hiermee kan je gemakkelijk bestanden van je computer op je website zetten. ga dan vervolgens naar wordpress.org. hier kan je een pakketje downloaden dat de basis is voor een simpele weblog. als je dit pakketje hebt uitgepakt kan je de inhoud van je map in je httpdocs op je website zetten verdere instructies zijn te vinden op wordpress.org en het te downloaden pakketje Als dit allemaal gelukt is kan je de website zo persoonlijk maken als je wil door verschillende themes en pugins te installeren

Een heel leuk programma dat tamelijk eenvoudig (wysiwyg) werkt, niks kost, een uitgebreide handleiding en een goed ondersteuningsforum heeft, is Nvu van Mozilla. Daar heb ik al meerdere eenvoudige sites mee gebouwd. Je kunt niet met frames werken maar wel met CSS, maar daar kun je ook gewoon omheen manoeuvreren als dat je te lastig is. Je kunt de basisdingetjes gebruiken, die al tamelijk uitgebreid zijn, maar als je je er een beetje meer in hebt verdiept, kun je ook de HTML in om dinge te finetunen ; lijntjes weg te laten of te plaatsen, stukjes script invoegen. etc. Het is natuurlijk nog lang geen dreamweaver, maar wel een stuk eenvoudiger dan zelf alles in notepad doen. Al werkende steek je er steeds meer van op, en zolang er geen uitgebreide winkel of database aan hoeft te hangen, kun je er redelijk complete websites mee bouwen, en het is erg leuk om te doen.

Bronnen:
http://www.mozilla-nl.org/producten/nvu

Ik heb denk ik een goed antwoord voor jou. Voor dit programma heb je geen kennis van al die HTML zooi. Heel erg simpel. Mooie website's en leuke extra's. Je hoeft eigenlijk alleen maar de muis te gebruiken! Voor dit programma heb je wel een licentie nodig, maar... ik geef je die van mij wel. Dan kun je het zolang als je wilt gebruiken. Voor de licentie hoef je me alleen maar te mailen. Da's alles! (Edit moderator: stuur maar een PB) E-mail: ***********@ymail.com Hopelijk heb je wat aan dit antwoord!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100