Hoe voorkom je wanneer je een domeinnaam hebt gekocht.....

Ik heb een domeinnaam gekocht en wil een site laten maken..maar hoe voorkom je dat het bedrijf of persoon jou niet kan oplichten wanneer je aan hun je wachtwoorden en dergelijke geeft van je site/domein..ik weet niet precies hoe dat eigelijk in zijn gang gaat eigelijk..iemand een idee hoe dat werkt zonder dat je wordt belazerd ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je kan altijd je wachtwoord veranderen als de site later klaar is ? vraag is ook even heb je alleen een domein naam gekocht of ook hosting space ? Bovendien een persoon hoeft niet perse op de hosting ruimte van jouw website de site te bouwen tenzij het via een websitebuilder pakket gaat hij kan zijn eigen webruimte gebruiken om de site te bouwen. Deze laten zien via en tijdelijk andere url naar het internet en als je het goed keurt kan hij de hele site naar je toesturen, dat je het zelf upload of je geeft hem tijdelijk de wachtwoorden en zodra de site klaar is verander je de WW van de site en de ftp server ed weer. volgens mij kan je zelf meerder admin account maken die je later weer kan deleten zodat alleen je eigen account overblijft.? maar goed een echt bedrijf zal daar echt niet gaan sjoemelen ze hebben ook aan hun goede naam te denken een prive persoon zal wat minder betrouwbaar zijn lijkt me maar dat zal ook al snel opvallen dat er iets mis is je hosting bedrijf heeft vaak al snel in de gaten dat er iets mis is lijkt mij.

De domeinnaam staat op jouw naam. Als jij zorgt dat jouw websitebouwer alleen FTP en MySQL toegang heeft en geen toegang tot email of domeinpanel, dan is er niets om je zorgen over te maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100