Hoe kan ik met hetzelfde tabblad blijven als ik aan het linken ben?

Hoe kan ik met hetzelfde tabblad blijven als ik aan het linken ben?

Ik zal het uitleggen.
Als ik op ‘internet Explorer’ dan begin ik natuurlijk met een tabblad.
(Ik kan met die tabbladen optie meer sites doorgaan op een internet brouwser)
Maar als ik zeg maar met maar 1 tabblad ga google’en en ik druk op een link dan wordt er automatisch een nieuwe tabblad geopend naast de 1e tabblad. En dat gebeurt iedere keer als ik opnieuw link dan komt er ook iedere keer een nieuwe tabblad. Dat was vroeger niet zo.
Maar opeens functioneert mijn computer anders. Het was eerst zelfs zo dat er helemaal een nieuwe internet Explorer werd geopend. maar toen ik dat op bepaalde optie menu veranderende werd er nu alleen maar nieuwe tabbladen geopend. Maar ik probeer op hetzelfde tabblad te blijven als ik link naar een site. Kan iemand mij (stapwijs) uitleggen hoe ik dat doe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je op het wieltje van je muis klikt, dus de middelste 'knop' ga je naar die site zonder van Google af te gaan. Je kan ook de rechterknop gebruiken de link met je muis en dan 'openen in nieuw tabblad'.

Ik neem aan dat je de meeste recente versie (9) van Internet Explorer gebruikt? Ga dan in de browser naar Extra > Internetopties. Open het tabblad Algemeen en klik op Instellingen. Boven het venster in het midden staat "Het volgende openen als er een nieuw tabblad wordt geopend". Klik op het venster en kies voor "Uw eerste startpagina". Klik vervolgens op OK, Toepassen en nogmaals op OK. Dan zou het probleem opgelost moeten zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100