Bestaat er een programma dat elke keer als je je browser opstart, zegt hoeveel je reeds verbruikt hebt qua data

Dus een programma dat zegt hoeveel dat je reeds verbruikt hebt.

Toegevoegd na 26 minuten:
ik bedoel mijn dataverbruik op internet
ik zit soms over mijn limiet en dan moet ik bijbetalen
Is er een firefox add on ofzo of een programma dat telkens als ik firefox opstart, zeg hoeveel MB of GB's ik al verbruikt heb voor deze maand? Ik weet dat mijn provider dit toont maar dan moet ik steeds naar website gaan. Gewoon een kleine melding vanboven op het scherm "U hebt reeds xxxx GB verbruikt". Is dat mogelijk? En bijvoorbeeld een waarschuwing geven als er reeds 3 GB verbruikt is? Bestaat zo'n programma?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

DU meter. Houdt per dag, week, maand en jaar bij hoeveel data er door je netwerk gaat. Neemt weinig ruimte in en werkt perfect Toegevoegd na 4 uur: Zoals Antwoordman mij al zei: DU meter meet netwerkverkeer, niet alleen internetverkeer. Als je dat vanuit je PC wil uitsplitsen, dan zal het wel de nodige kennis vereisen. Ik ga er vanuit dat iemand met een maximale datahoeveelheid op zijn internetabonnement niet veel data heen en weer zal pompen tussen verschillende PCs in zijn/haar huis. Een alternatief is om in de router te kijken of die daar gegevens van bijhoudt (mijn fritz!box kan bijvoorbeeld een alarmpje geven bij bepaalde hoeveelheden dataverkeer) Toegevoegd na 4 uur: En DU meter geeft dus ook een alarm bij vooraf ingestelde hoeveelheden data.

Bronnen:
http://www.hageltech.com/dumeter/

Ctrl Alt Delete > Taakbeheer > Zoek je browser op in de processenlijst (bv. firefox.exe) > Kijk hoeveel geheugen je browser gebruikt. Weet niet of dit is wat je bedoelt.

Dumeter doet dat... En helpt je ook tussentijds met meldingen... Dumeter... (als ik het mocht zeggen, dan zou ik je een link kunnen geven op usenet, maar omdat ik een brave GV-gebruiker ben die nooit iets fout doet, laat ik het hierbij)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100