Ik heb Google Chrome, maar als ik de geschiedenis verwijder en vervolgens de verwijderde url intik herkent die hem nog. Wat kan ik hieraan doen?

Ik bedoel dat als ik bijvoorbeeld naar www.google.nl ga en daarna alle geschiedenis verwijder en ik typ in de zoekbalk www.g dan herkent die google al terwijl ik hem verwijdert heb. Wat kan ik hieraan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb zo'n vermoeden dat je de optie: "automatisch aanvullen" hebt aanstaan. Als ik in google chrome het volgende intik: http://www.bak dan krijg ik als suggestie inbeeld al http://www.bakker-hillegom.nl en ik kan je verzekeren dat ik nog nooit een site van een bakker in hillegom bezocht heb. Wat betreft google: chrome is van google, dus als je www.g intikt is het eerste dat ze zullen laten zien www.google.nl

Op de "sleutel" klikken rechtsboven. Op opties klikken. Links op Geavanceerde opties klikken. Klik op "browsegegevens wissen.." Selecteer achter "De volgende items verwijderen uit: "Het eerste gebruik." Vink alles aan behalve de onderste twee (anders ben je opgeslagen w8woorden kwijt. Klik op Browsegegevens wissen. Even wachten en het is opgelost!

na het verwijderen van je b-hostory ook alle geopende internetschemen afsluiten. De wijziging is pas van kracht bij het heropenen van de browser.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100