Ik had een vriend/kennis op FB maar ineens zie ik hem niet meer. Hij heeft nog wel een account maar is helemaal onzichtbaar voor mij. Hoe kan dit?

Zelfs als ik zijn naam intyp krijg zie ik hem niet, terwijl anderen hem dus nog wel als vriend hebben. Heeft hij mij totaal geblokt ofzo, zodat ik echt helemaal niets van hem zie? Als bij een vriend van mij bijvoorbeeld 3 reacties staan, lees ik er maar 2. Blijkt dus dat 1 reactie van diegene is. Ik hoef hem niet perse als vriend terug hoor, maar ik ben gewoon nieuwsgierig hoe dit kan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Hij kan zijn profiel hebben bewerkt zodat niemand er op kunt kijken of hij heeft je als vriend verwijderd.

Dan heeft hij je sowieso geblokkeerd.

hij heeft je gewoon geblokkeerd dan kan je niks , van hem nog zien en je kan niet tegen hem praten of in zijn gegevens gaan kijken . je kan in je account personen blokkeren als je wilt dat die niks van jou te zien krijgen of mogen weten of als iemand je te veel lastig valt ,hoop je hiermee hebben geholpen veel plezier op facebook

Bronnen:
facebook

Hij heeft zijn account op privé geZet zodat niemand op zijn profiel kan komen. Ik heb dit ook met een paar vrienden. Ik krijg nog wel status updates te zien van deze vrienden .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100