Welke Duitse internet winkel zou je aanbevelen, en waarom

hiermee bedoel ik vooral in de categorieën: elektronica, brandbare dvd´s (double layer),

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ben niet ontevreden over Amazon.de

Voor beschrijfbare media: Opus supplies. Dit is een Duits bedrijf met een Nederlandstalige website. Ik heb hier goede ervaring mee en ze zijn heel erg goedkoop, vooral als je per 100 stuks verkoopt. Meestal koop ik er een aparte doos met DVD hoesjes bij. Toegevoegd na 1 minuut: NB. Ze zijn met name goedkoper doordat er geen extra toeslag op de media zit (in Duitsland).

Bronnen:
http://www.opus.nl/

Ik heb goede ervaringen met bigdennis. Opus uit het antwoord hierboven is ook goed. Bigdennis kun je ook gewoon in de Nederlandse taal lezen, maar is een in Duitsland gevestigde firma.

Bronnen:
http://www.bigdennis.com/index.php?language=nl

Mijn zusje, die al 8 jaar in Duitsland woont, bestelt regelmatig bij Amazon, en is daar heel tevreden over. Boeken, cd's, dvd's, haar koffiemaker (die van George Clooney, die ze er tot haar spijt niet bijgeleverd kreeg....), een zomerdekbed voor mij (kon ik in Nederland niet vinden in 200/200) - het gaat snel, goed verpakt, en natuurlijk supermakkelijk....

Ook ik heb goede ervaringen met Amazon.de. Goede producten, snelle verzending (soms ook gratis), veel aanbiedingen.

Heb ook heel goede ervaringen met amazon.de voor wat betreft elektronica. Voor brandbare DVD"s zou ik gebruik maken van opus.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100