Wat is een goede automatische rijmmaker die een gedicht maakt, waar geen surprise bij hoeft?

Ik moet voor school een gedicht hebben over een jongen, 15 jaar, die veel gamed. Ik ken die jongen niet en kan dus moeilijk rijmen. Heeft iemand een site met Gamers gedichten of een goede website om een gedicht te maken, zonder dat er een surprise bij hoeft?

Weet jij het antwoord?

/2500

http://www.rijm.nu/ Toegevoegd na 2 minuten: Oh en ik kan ook heel makkelijk rijmen ;-) Dus als je me een en ander vertelt over hem, flans ik zo een gedichtje in elkaar: - Zijn naam. - De school waar hij op zit. - Welke games doet hij? - Hoe lang moet het gedicht zijn? - Wat heb je voor hem gekocht? Eventueel - In welke vakken is hij goed? - Hoe is zijn studiehouding? Loopt hij te slapen tijdens de les, is het een ijverige student, of is het een onruststoker? Toegevoegd na 11 uur: Beste Mateo, Toen mijn Pieten en ik langskwamen bij jouw huis, dacht ik eerst ‘er is hier iets niet pluis’, ik hoorde harde geweerschoten en och, ik vroeg mijzelf angstig af ‘het is toch geen oorlog?!’ Gelukkig kwam ik er achter; het viel allemaal wel mee, Mateo speelde gewoon Battlefield 3 op de pc, ik heb het thuis geprobeerd, maar het ging fout, want voor battlefield 3 is Sints windows ‘98 veel te oud, Lieve jongen, ik wil jou toch dringend adviseren, blijf altijd goed je best doen met leren, want ook al is dat gamen voor jou een feestje, zorg dat je niet game-over gaat op het UniC college, en dat je over x jaar je diploma wint hartelijke groeten van de Sint!

Ik weet geen sites, maar ik help je gewoon ter plekke even uit de brand. Hier komt ie: De Sint heeft dit jaar een probleem: Waar moet hij toch met al die gamers heen? Op welk cadeau wordt jij nou nog vergast Wanneer het niet in een gamespel past? Wat een gepieker voor die beste Sint, Maar toch....wedden dat hij iets voor jou vindt?! Ook de pieten hebben lang gezocht en hebben nou toch iets voor jou gekocht! Al past het misschien niet in je gamersspel Leuk vindt je het hopelijk wel. Dus maak nu maar open en veel plezier Met dit sintcadeautje hier. Groetjes van de Sint.

zeg piet, zo zei de Sint weet jij waar ik zoiets vind een site op het internet met rijmpjes, maar wel heel vet. Het is voor een jongen die houd van gamen, je kan dus niet zomaar elke site nemen. Nou zei piet, ik help u graag wat dit is echt een goeie vraag. ik ga zoeken, surfen heet dat en vind dan vast en zeker wat want zo moeilijk kan het niet zijn, wat woorden te plaatsen op rijm. Piet zocht en zocht en had terstond en site waarop dat gene stond waarmee hij de Sint helpen kon en gaf hem direct zonder pardon een pingetje met de informatie en steeg daarmee in Sint zijn gratie Piet ging er naar verluid behoorlijk op vooruit hij had de Sint duidelijk gemaakt dat internet meer heeft dat je raakt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100