Hoe kan je een foto van google streetview overnemen en e-mailen naar iemand zodat deze heel duidelijk is ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan het beste een screenshot maken. Dit doe je door op de knop PrntScr te drukken. Je ziet nu waarschijnlijk niks gebeuren. Eerst moet je Paint openen en dan control + v. Je kan dan door middel van 'Selecteren' je foto eruit knippen en in een nieuw bestand plakken. Toegevoegd na 20 seconden: En dan natuurlijk invoegen in de mail.

Ik zou het met een knip-en plak programma doen. Zelf gebruik ik Snag-it om een screenshot te maken van een (deel van een) afbeelding, maar het schijnt dat Windows vista ook een soortgelijk programma heeft.

Je hoeft helemaal geen schermafbeelding te versturen, je kunt de link versturen naar exact wat jij op je scherm hebt staan. Ga met Google Maps naar de streetview-locatie die je wil laten zien, en klik op het 'link'-symbool links in je scherm (de schakeltjes). Je krijgt nu een URL die precies verwijst naar wat jij op je scherm hebt. Als je die URL in een mailtje plakt, kan degene die de mail ontvangt er op klikken. Hij/zij krijgt dan precies te zien wat jij wilde laten zien. Mooi he, services oriented architecture?

Bronnen:
http://maps.google.nl/maps?q=stippel&hl=nl...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100