Is er een Firefox-extensie die registreert hoeveel tijd je op welke website doorbrengt?

Ik zou wel eens willen weten hoeveel tijd ik doorbreng op bepaalde websites (deze bijvoorbeeld) en ben daarom op zoek naar een Firefox-extensie die dat automatisch voor me bijhoudt.

Het hoeft bijna niks te kunnen, alleen maar registreren hoeveel tijd ik *actief* op een website doorbreng. Hij moet de tijd dat ik een website open heb op een inactief tabblad dus niet registreren.

Ik zoek geen andere tooltjes, want dan moet ik die weer handmatig opstarten en dat wordt weer vergeten, etc.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Die tools bestaan wel, maar het loopt met al die addons vaak een beetje achter op de laatste versie van Firefox. https://addons.mozilla.org/af/firefox/addon/meetimer/ Maar dat staat in schitterend Zuidafrikaans "Nie beskikbaar vir Firefox 8.0 nie" Toch staat er wel een vrij recent bericht van de maker, (september 2011) dus kan het zinnig zijn, om die site eens in de gaten te houden. Wie weet komt hij binnenkort met een versie die wèl beskikbaar vir 8.0 is. Hier is er nog een, met hetzelfde probleem: https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/pageaddict/ Ook niet voor 8.0 Misschien die site ook even volgen, de komende weken? Overigens denk ik dat er wel een tussenoplossing is. Bij mij staat in Firefox, links bovenin een tab "meest bezocht". Dat zal niet nauwkeurig aangeven wat jij wilt, (op Google zul je steeds kort verblijven, en op Goeievraag.nl wat langer) maar het geeft best een aardige indicatie. Voor een meer precieze weergave zou je eens naar geschiedenis kunnen gaan. Je kunt daar b.v. voor "afgelopen week" kiezen, en zorg er dan voor dat de tab "aantal keren bezocht" is ingeschakeld. Dat geeft nog veel meer informatie, en je kunt dat netjes sorteren door "aantal keren"aan te klikken. Tenslotte: als je een beetje kunt programmeren, zou je aan de hand van die geschiedenis prima een programmaatje kunnen schrijven, dat op de achtergrond bijhoudt, hoelang je op sites rondhangt. Want alle exacte tijden, waarop je een website bezoekt worden vastgelegd, en dan wordt het een kwestie van rekenen, hoe lang je ergens bent geweest. Die geschiedenis is te importeren, en dus goed te lezen voor een computerprogramma. Geen direct antwoord op je vraag, maar mogelijk helpt je dit iets verder? Succes!

Ik denk dat in de Bron wel staat wat je zoekt. What exactly does RescueTime DO? RescueTime sits in the background and measures which site is in focus and for how long. It automatically stops measuring if your mouse and keyboard aren’t used for 2 minutes or more.

Bronnen:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/a...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100