Is er een site waar je vragen kan stellen aan een gerichte doelgroep, bv jongens?

Ik vind het heel irritant dat als ik een vraag stel, zoals: 'Vallen jongens (over het algemeen) op meisjes die heel erg achter ze aan zitten, of op meisjes die dat totaal niet doen?',
zonder pardon door GV verwijderd wordt.

Aangezien ik best veel van dat soort vragen heb (niet alleen aan jongens overigens), vroeg ik me af of er niet een site is waar je die vragen gewoon kunt stellen, zonder dat ze verwijderd worden?

Hoor het graag!
(en als je een antwoord heb op mijn voorbeeldvraag, stuur me dan een privé berichtje :), want anders wordt deze vraag verwijderd)

Weet jij het antwoord?

/2500

Goeievraag is een kennisplatform voor mensen van zestien jaar en ouder. Er zijn genoeg forums (zie bijvoorbeeld de bron hieronder) op het internet waar je kan praten over bijvoorbeeld de vraag die je zelf als voorbeeld geeft.

Bronnen:
http://forum.leerlingen.com/vbb/

Jazeker, forum.scholieren.com! Daar zitten genoeg mensen die je met dat soort dingen kunnen helpen, en ik (ik zit er zelf ook op) zie genoeg van dat soort topics voorbijkomen. Wel moet je je even bedenken dat alle jongens verschillend zijn, en je dus geen eenduidig antwoord op zulke vragen zult krijgen... De een valt op lieve verlegen meisjes, de ander op spontane, luidruchtige meisjes, en zo heeft iedereen zijn eigen voorkeur. Toegevoegd na 1 minuut: Oh ja trouwens, de meesten zijn er 16-22 jaar of nog ouder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100