Is er ook een Programma/Site waarmee je een Site kan maken waarbij er geen reclame onderin staat of iets anders???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Neem een goede hosting met FTP toegang,en ad-free. Er zijn enkele gratis hosters die dit bieden, of anders is betaalde hosting ook een optie. Deze is altijd ad-free.... Dan resten er twee mogelijkheden: Gebruik een programma zoals: Kompozer. Hier kan je net als in Word d.m.v. klikken en slepen een site in elkaar bouwen. De tweede mogelijkheid is als je echt gedetailleerd een site wilt bouwen d.m.v. intypen van codes. Leer in dat geval dan HTML, en CSS. (zie w3schools.org) en bouw een site. Als je daar goede kennis in hebt opgedaan (duurt wel een maandje minimaal als je veel ervoor inzet en motiveert) kan je ook PHP-leren, daarmee kan je dynamiek aan je site toevoegen zoals formulier afhandeling, ideaal voor contactformulieren, gastenboeken, forums etc.... Tussentijds kan je ook JavaScript leren.

Ja, zoals www.123websote.nl. Maar dan krijg je wel dit: www.123website.nl/jouwnaam

Kijk eens naar de aanbieding op webreus.nl. Rond 17 euro per jaar en je krijgt er nog een heuse nl naam bij ook! Inclusief installatron, een menu met veel webdesignprogramma's, klaar voor de start!

Kijk eens op sites.google.com en/of wordpress.com. Ik denk dat je zonder te betalen nooit helemaal geen reclame kunt krijgen...

Ik heb een bedrijfssite waar ondertussen al honderd uur lang aan geknutseld is. de link: http://thijmengames.nl.ae/ Ik gebruik google sites. Dit is voor beginners, maar ook voor experts. je hebt alleen een e-mail nodig. maak nie uit welke, want je kan met alle emails bij google inloggen. ga da naar google.com en klik bovenmidden op meer, en dan op "sites" dan opent een overzicht me je sites. er is ook een button met "nieuwe site". Kijk verder de onderstaande video:

Bronnen:
sites.google.com
thijmengames.nl.ae
http://www.youtube.com/watch?v=fD-4FRTzxkI...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100