Hoe verwijder ik mail uit mijn GMail trash?

Ik heb mailtjes van facebook, die krijgen een label facebook, en die verwijder ik. Ik wil een zoekopdracht maken die alle mails in trash met dat label laat zien, zodanig dat ik de "permanent delete" kan gebruiken.
De zoekopdracht "in:trash and label:facebook" laat allereerst niet alle mail zien, maar de knop "delete" verplaatst de mail dan van trash naar trash, dat schiet dus niet op.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarom wil je ze verwijderen? Je kan toch ook gewoon bij je filter instellen dat hij een label krijgt en de inbox overslaat en meteen naar trash gaat? Op die manier worden ze vanzelf na 30 dagen verwijderd. Toegevoegd na 19 minuten: Als je naar je trash map gaat en dat achter in: trash label:facebook zet dan pakt hij ze wel allemaal. Dus het woord and weglaten.

Zoals jij het wil gaat het inderdaad niet. Wat je kunt doen is ze op die manier zoeken, deze selecteren, dan naar je trash gaan en daar dan op 'definitief verwijderen' klikken. Dan zijn ze wel weg. De selectie blijft dus bestaan als je naar een andere map gaat. Je kunt echter alleen definitief verwijderen in je trash. Succes. Ps waarom je ze niet allemaal op die manier kunt vinden is me een raadsel...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100