Kan niet meer skypen met een van mijn kontaktpersonen ,wie helpt er mij ?

Mijn vriend verblijft maanden in het buitenland ,en skypen is onze beste manier om te communiceren . Sinds een week lukt dat niet meer .Waarschijnlijk heeft hij ergens een instelling veranderd want bij mijn skype personen staat hij niet meer met profielfoto en achter de naam ,het tekentje waarbij je ziet of iemand on-of offline is ,is daar grijs met een vraagtekentje in ; als ik klik op zijn naam ,dan komt er bovenaan achter naam en woonplaats :deze persoon deelt zijn gegevens niet met jou .
Ik kan wel bellen via skype naar zijn mobiel nr ,en ik kan chatberichten intikken ,maar weet niet of hij die kan lezen
Ik weet ook zelf niet wat er gaande is ,en het is voor ons beiden heel vervelend ; Weet iemand wat hij opnieuw moet instellen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarschijnlijk heeft de vriend je perongeluk of expres (kies maar) verwijdert van zijn contactpersonen. Dit betekend dat hij zijn gegevens niet meer met jouw deelt. Een oplossing zou kunnen zijn hem van jouw contactpersonenlijst te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Dit zal een Pop-up venster laten opkomen op de computer van je vriend wat verteld dat je hem weer wilt toevoegen. Succes met Skype!

Voeg elkaar opnieuw toe!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100