Draadloze netwerk kan niet geconfigureerd worden.

Ik probeer. met mijn windows xp laptop via intel proset/wireless verbinding te maken met mijn thuisnetwerk.. alle wachtwoorden zijn juist maar nadat hij bezig is met het configuratie proces staat er Configuratie mislukt.. //op vakantie deden andere netwerken het wel maar thuis niet. Er staat: Kan instellingen voor het draadloos netwerk niet ophalen. HELP!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Inderdaad zoals bovenstaand antwoord zorgen dat Windows XP helemaal uptodate is. Als het dan nog niet lukt kun je proberen de driver van je (draadloze)netwerkkaart te updaten, kijk daarvoor bij Configuratiescherm > Apparaatbeheer, klikt met rechts op je (draadloze)netwerkkaart en kies driver vernieuwen, als dat niet lukt kun je op Internet zoeken naar een nieuwe driver van dat merk en type netwerkkaart.

Bronnen:
http://www.laptop-driver.net/intel-prosetw...

Koppel je laptop aan via een lan kabel en doe vervolgens updates tot je service pack 3 hebt. Dit kun je kijken bij de eigenschappen van "Deze Computer" Het komt omdat je encryptie wat op je router is ingesteld niet samen werkt met de encryptie van je computer. oftewel hij kan het niet vertalen. succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100