als je apps gebruikt in het buitenland zit je dan op internet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zet gewoon in het buitenland altijd je internet uit die gaat door instellingen algemeneen netwerk en dan alles uitzetten loop je ook nooit tegen onnodige kosten aan

Ja, dan zit je op internet. Bij sommige overigens niet. Als je toch besluit je dataroaming uit te zetten, geeft de app bij openen vanzelf aan of je gebruik maakt van internet. (overigens schakelt een telefoon dat vaak zelf uit zodra je in t buitenland bent)

Het hangt ervan af welke app je gebruikt: als je een spelletje speelt of bijvoorbeeld de Tomtom app gebruikt dan hoeft er geen verbinding te zijn met internet. Je moet dan wel een spelletje spelen zonder medespelers op afstand, of Tomtom zonder verkeersinfo. Apps als Hyves en Facebook hebben wel altijd internetverbinding nodig. Als je in het buitenland deze apps wilt gebruiken probeer dan de internetverbinding met wifi te maken en zet de internetverbinding van de telefoonprovider uit om kosten te sparen. In veel hotels in het buitenland kun je een gratis toegangscode bij de incheckbalie halen, mocht het wel wat kosten dan heb je toch veel meer internet voor minder geld dan bij de telefoonprovider.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100