Hoe kan ik een automatische uploader maken voor mijn site

Ik heb met google sites een site gemaakt. Ik wil een groote site hier van maken, met een gemakkelijke uploader. http://www.gtaimages.nl.ae/, hoe maak of voeg ik een makkelijke uploader in, bijv. een automatische? nu moet je nog mij mailen kijk maar op de site en klik maar op uploaden.

Toegevoegd na 35 seconden:
https://sites.google.com/site/gta3imgs/ is de google site.

Weet jij het antwoord?

/2500

Door een uploadscript toe te voegen aan de website. Ik weet niet of "Google sites" dat beschikbaar stelt aan gebruikers. Normaal gebruik je een HTML-formulier + bijv. een PHP-script wat de volgende basis taken doet: Formulier in webpagina: 1. bezoeker vult gegevens in (emailadres, omschrijving file etc..) 2. De file wordt geselekteerd d.m.v. bladerfunctie op computer van bezoeker. Script op webserver: 3. De aangeboden gegevens uit het formulier worden verwerkt + de ge-uploade file kopieeren naar een bepaalde locatie op de webserver (+ evt. database bijwerken, bij grote websites) 4. Evt. aanvullend werk (thumbnail maken op webpagina oid) 5. Afwerking: webmaster bericht sturen van nieuwe upload of bezoeker meedelen dat e.e.a goed gelukt is, bedankje oid..

Waarom maak je niet een website op www.socialparadox.com of www.socialparody.com, je hebt dan een soort van 'social network' á la Hyves. Het leuke van een site op SP is dat je allerlei onderdelen krijgt, zoals foto's, video's groepen, er zit standaard een messenger ingebouwd en nog veel meer en het is geheel te stylen met CSS, echt heel erg leuk! Je kunt foto's en video's direct uploaden en je hebt geen script nodig. Want alles zit standaard ingebouwd! Heb je vragen, ik heb er zelf ook een site, dus...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100