hoe maak je zelf site zoals hyves? en hoeveel gaat dit kosten?

hoe moet dat?
geef a.u.b alle manieren door..

Toegevoegd na 7 minuten:
het kan zowiezo geen 100,000,- zijn want zo begon die maker ook niet ;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Hyves is uiteraard custom made. Er bestaan geen scripts voor maak je geen illusies. Ik denk dat je toch gauw 100.000 euro kwijt bent.

Je hebt een flinke zak geld nodig om zoiets te beginnen, o.a het huren / kopen van een aantal servers, het inhuren van specialisten die het voor je kunnen programmeren en onderhouden etc etc.

volgens mij bestaan er geen hulpsites voor dit... nope, dit zal je helemaal uit je zelf moeten maken ben ik bang.

Als je zelf kan programmeren alleen een server. Zoniet, er zijn een aantal mensen die een Socialnetwork source aanbieden voor een betaalbare prijs.

Het heeft überhaupt geen zin een website zoals Hyves te maken. Aangezien het concept er al lang is en dus moeilijk aan zal slaan. Ga maar uit van heel veel geld. Servers, HTML & CSS-, PHP- en eventueel Javascript- en ASP- programmeurs. Daarnaast heb je voor de vormgeving nog een designer nodig die zijn ook niet goedkoop. denk dat 100.000 nog geen eens een gek idee is... Als jij vrienden hebt die kunnen programmeren, zoals dat bij Hyves waarschijnlijk is gegaan, dan begin je gewoon met een domeintje en dan verder werken. succes

Wat een rare antwoorden hier zeg. Het antwoord is Buddypress. installeer het cms wordpress met buddypress. helemaal gratis en weinig ervaring vereist

Bronnen:
http://www.putercom.info

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100