Youtube filmpjes steeds bufferen/opnieuw laden. Waarom?

Ik kon altijd filmpjes kijken op youtube maar tegenwoordig (ong. 2 dagen) bufferen de filmpjes telkens om de +/- 10 seconden. Heel vervelend als je lekker een liedje luistert! Hoe komt het en wat kan ik eraan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Leest U op de volgende bladzijde eens het volgende : Wat is cache? Cache is een opslagplaats waarin veelgebruikte data tijdelijk wordt opgeslagen om er zo sneller toegang tot mogelijk te maken. Op uw computer worden hier de tijdelijke internetbestanden mee bedoelt. Voer uit,zoals het staat uitgelegd en mogelijk zal dat al een hele hoop (ergernis) schelen . http://www.browserchecker.nl/cache-bestanden-verwijderen.php Groet:Zoekertje Toegevoegd na 4 minuten: Op de computer kunt nog alles,wat te vinden is in de "prefetch map ,verwijderen. Als er iets (belangrijks) in staat,wat niet weg kan,zal Windows dat ook nooit zomaar uitvoeren". Prefetch is te vinden C:Windows>>Prefetch

misschien moet je even de internetverbinding controleren of hoe vol de computer staat. daar ligt het vaak aan, als het op andere computers niet gebeurt.

Wat ik zou doen als ik jou was... Ten eerste, zet al je download/upload programma's uit als je die hebt, ook die van de eventuele anderen die gebruik maken van jouw internet. Dit is veel vaker het probleem dan je zou denken! Als je draadloos internet gebruikt, kijk of je wel goed ontvangst heb. En tenslotte ga even naar www.speedtest.net en klik op Begin Test. Als deze klaar is staat bovenaan "Download Speed" en "Upload Speed" met bij elk een nummer + achtervoegsel. Zou je deze uitslag even aan ons kunnen vertellen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100