Geen internet verbinding.

Ik heb geen internetverbinding thuis. Er is een storing geweest bij de provider. De bekabelde pc's doen het weer. De draadloze pc's niet. Hij maakt verbinding met het netwerk, maar niet met het internet. Iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Contact opnemen bij de provider.

Probeer het 3 keer afsluiten en ga als je geen verbinding hebt ff op word gewoon wat typen en dan opslaan dan weet de computer dat je er op gewerkt hebt en dat weer afsluiten en dat weer starten en dan zie je vanzelf wel dat je verbinding hebt

Probeer je modem en je draadloze router te resetten. Schakel ze enkele minuten compleet van de stroom af (alleen het uit-knopje is niet genoeg). Zet ze daarna weer aan. Je modem gaat hierna automatisch een update uitvoeren met de nieuwste firmware die de provider beschikbaar stelt. Dit zou moeten helpen. Probeer het opnieuw. Als het dan nog niet werkt, moet je toch weer contact opnemen met je provider.

Je kunt kijken of je instellingen goed staan in je draadloze modem. Toets in de browserbalk: adsl-modem en controleer het even.

ik weet het niet zeker maar waarschijnlijk staat er een IP adres opgeslagen bij je computer voor draadloos internet ? doe het volgende eens *Start/Configuratiescherm/Netwerk Daarna zie je links ergens staan Adapter instellingen klik daarop dan zie je staan Local Area Connection Rechter muis klik eigenschappen zorg dat alles aangevinkt staat dan dubbel klik je op Internet Protocol version 4 daar zou alles op automatisch aangevinkt moeten staan. dan zet je alles op 'OK' herstart je router dan.

heel simpel even bellen naar je provider!! ik ben namelijk computer monteur en ik maak zo iets heel veel mee!! { ik doe dat ook even bellen naar de provider!!

Wat ik altijd doe is gewoon even al de stekkers uit het stopcontact halen, na 5 minuten weer aansluiten, 9 van de 10 keer doet hij het dan weer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100