Hoe lang zit je gemiddeld per dag achter GV op de dagen dat je niet op vakantie bent?

Misschien zit je tijdens de vakantie wel vaker of juist helemaal niet op GV... Maar de vakantiedagen en andere dagen dat je zo lang op stap bent dat je 's nachts elders verblijft, wil ik bij deze vraag graag uitsluiten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Gemiddeld te lang... Heb meestal te veel schermen open staan, zodat ik tussendoor ook nog GV bij hou...

Pas vanaf vandaag zit ik écht op GV! Hiervoor kwam ik hier af en toe :)

Een uurtje ofzo, tenzij ik echt niets te doen heb op werk dan de hele dag

Het is vreselijk verslavend. Computer blijft lekker aan en geregeld kijk ik even. Denk toch wel minimaal 2 uurtjes per dag.

Soms sla ik wel een paar dagen over. Maar zoals Maantje al opmerkte: best verslavend., en dus zit ik dan soms weer tot in de kleine uurtjes achter het scherm. Maar gemiddeld een uur per dag, denk ik.

Sommige dagen zoals gisteren en vandaag gemiddeld langer, z'n uur of 2,5 gemiddeld. Maar morgen wordt het mooi weer en gaat de bikini aan en de pc uit ;) Dan kom ik 's avonds nog wel even om het hoekje kijken naar leuke nieuwe vragen en reacties.

Valt toch wel mee hoor... ±4 uurtjes toch wel... Ik doe dat per charge... eventjes gv en dan weer weg... en dan een uurtje later weer eventjes, kort en snel... enz, zo doe ik dat... En ik weet wat oplevert, ik heb toch 265% goedevraag percentage, da´s fors hoor... Ik zoek niets op, bijna niets, en ik antwoord heel snel, zonder erover te denken, intuïtief en zonder angst of terughoudendheid... Dus in totaal ben ik er niet zo lang mee bezig... En ik ken de truukjes onderhand... Ik heb twee schermen van 24" openstaan, eentje met GV en eentje met email... En ik heb een goed geheugen, ik weet vaak wat ik eerder zei of een ander op een andere vraag... de site m.goeievraag.nl is veel sneller met zijn refresh bijvoorbeeld... Maar ±4 uur per dag zal het netto wel zijn... En ik vind het hardstikke leuk, ook die minnetjes maakt niet uit... Vragen en reacties wissen, dat gebeurt wel erg vaak en ik zeg je dat men mij het meest kritisch beoordeelt omdat ik het hoogste puntental heb, maar dat mag de pret niet drukken, zolang ik nog meedoe...

Ik denk in totaal 3 kwartier per dag, gesplits in meerdere keren. Verslaaaavend!

weet je wat het is? ik raak het besef van tijd kwijt als ik op GV zit. Ik weet dus niet hoelang ik er gemiddeld achter zit, en ik ben sinds het begin nog niet met vakantie geweest. Gelukkig kan het ook mobiel want ik ben behoorlijk verslaafd geraakt aan GV. Ik vind het ontzettend uitdagend om antwoorden en vragen te verzinnen en te kijken wat voor onverwachte antwoorden erop komen. Op mijn werk zit ik namelijk ook met heeeeeel veel vragen, maar daar krijg je nooit antwoord :-) GV vult dat hiaat denk ik.

Ik ben er ook nog niet zo lang, maar probeer (zoveel mogelijk) een serieus antwoord te geven. Tot nu toe één uur per dag.

gem. 2/ 8 uur per week ofzo.. hoewel ik probeer om vaker hier te komen want het is leuk .en leerzaam tegelijk

1 uur per dag netto, denk ik. Real life vraagt ook zijn aandacht en heeft uiteraard prio. Maar GV is wel de site die het meest open staat en me bijzonder intrigeert.

Af en toe kom ik hier weer ... maar niet meer zo vaak als eerst... nu kan ik weer wat meer op wikipedia doen... ik denk dat de kennis daar toch beter verspreid wordt dan hier, en wikipedia is niet commercieel, hier staat er na een maand reclame bij de antwoorden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100