Er bestaan diverse sites waarop je zelfstandig een webshop kunt inrichten. Bestaan dergelijke sites ook voor het maken van een normale site?

Zodat je dus zelfstandig een site kunt inrichten en hier eenmalig een bedrag voor betaald of wellicht iets in abonnementsvorm.

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer het eens bij Wordpress, Tumblr of Google sites. Alle drie gratis. En je kunt ze zelf inrichten.

Bronnen:
http://sites.google.com/?hl=nl
http://wordpress.com/
http://www.tumblr.com/

Ja, je kunt zelfs gratis met Google Sites aan de slag. Ze hebben verschillende templates.

Bronnen:
http://sites.google.com/?hl=nl

er zijn honderden alternatieven voor dit... de ene bied net iets meer dan de andere... zo heeft de andere meer mogelijkheid binnen het gebruik van je account een ander heeft bijvoorbeeld weer veel ruimte waar je je website kan hosten... en sommige hebben het zelfs allebij! Kijk maar eens bij woelmuis of zoek een rond op google! Toegevoegd na 2 minuten: WoelMuis: http://www.woelmuis.nl/ Google: http://tinyurl.com/265g5yq

Hier kun je een professionele website kun je maken en ook nog gratis. Hij is snel, makkelijk en simpel te onderhouden. En de site bevat ook geen reclame. http://www.webklik.nl/

Bronnen:
http://www.webklik.nl/

http://www.webs.com daar kun je een website makkelijk maken en je krijgt dan een blabla.webs.com domein. Er zit wel een reclamebanner bovenaan. Toegevoegd na 3 minuten: Die is gratis. Als je wilt betalen dan zou ik gewoon een hostingpakker + dommeinnaam kopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100