Waar kan ik het beste een accu voor mijn laptop kopen?

Ik heb een Compaq Presario en moet een nieuwe accu kopen... er staat op: 9i0890 CQ60-110ED partnr. 49842-001. Mediamarkt heeft ze niet. Er zijn allerlei online-winkels waar ze te koop zijn, maar waar kan ik zoiets nou het beste bestellen? Of, nog mooier, in welke winkel kan ik zoiets nou gewoon kópen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Die kan je het best bestellen bij replacedirect.nl op het internet, dan heb je de scherpste prijs. En binnen 24 uur in huis. Gaat zeer eenvoudig je geeft gewoon het type laptop in op hun site en je kan kiezen uit de diverse accu's.

In de dichtsbijzijnde elektronica winkel kun je beter om hulp gaan vragen

De wat kleinere computerwinkels zijn vaak bereid zulke dingen voor je te bestellen. De grote winkels nemen vaak die moeite niet. Ga dus eens bij de computerboer om de hoek langs en informeer daar even. Ga er maar wel vast vanuit dat accu's erg duur zijn...

bij 4launch die hebben zo ongeveer alles en zijn niet te duur. . bovendien is de service prima!

Elektronicawinkels zijn vaak erg duur voor nieuwe accu's. Je kunt beter op Marktplaats kijken of op ebay.de. Daar zijn ze vaak nog goedkoper. Er is wel kwaliteitsverschil, maar dat uit zich niet in de prijs. Toegevoegd na 3 minuten: Is dit wat?

Bronnen:
http://cgi.ebay.de/Genuine-HP-Original-BAT...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100