Moet ik nu een laptop kopen

Toegevoegd na 2 minuten:
Is het het goeie moment in het jaar om een laptop te kopen ?

Toegevoegd na 14 minuten:
Mijn wens is om een kleine, maar zeer krachtige laptop te koen, waaraan ik gemakkelijk een ander groot scherm van mijn werk of thuis op aan kan sluiten.

10 toto 15 inch, i7, of hoger, waarmee ik 3-4 jaar vooruit kan.

Weet jij het antwoord?

/2500

je moet helemaal niks en al helemaal niet nu.... Toegevoegd na 2 minuten: er is niet een bepaalde maand waarin het beter is om een laptop te kopen dan een andere maand, als je er het geld voor over hebt en een laptop hebt gezien die je wilt hebben.... leef je uit.

Begreep dat de oogst goed was 2 maanden geleden. Maargoed, de zomer loopt op zijn eind, de koudere maanden komen er weer aan. Tja, misschien een prima moment om je alvast voor te bereiden op lange dagen binnen!

Als het bij jullie nu uitverkoop is: Doen, is 'n goed moment....!

Wacht nog een even, dan gaan dat soort dingen altijd fors in prijs naar beneden wegens de feestdagen.

Koop er 1 tijdens de oktober feesten,dan heeft men geld nodig en wordt er allerlei apparatuur goedkoop aan geboden.

Het beste is rond de feest dagen (in december dus) en een goede laptop -die ikzelf ook gebruik- de MacBook (Pro)13'' inch. Hij kost wel wat maar is ook erg goed en gaat lang mee.

Wel, hier in België is het nu de schoolactie en de prijzen van laptops zijn iets goedkoper dan. Goeie tip voor een laptop is alienware, redelijk duur maar echt goeie prestaties. Toegevoegd na 7 minuten: En als je van België bent, er is een actie in carrefour. 999 euro voor de Dell Studio 1558 V1* i7-740QM processor 6GB DDR3 geheugen ATI Radeon HD5470 1 GB 640 GB hard disk 15,6 inch scherm Wireless Webcam ..

Bronnen:
http://www.alienware.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100