is er een website of een manier waarop je kan zien of alle pc onderdelen in je pc goed samen werken?

ik ben begonnen met het bouwen van mijn eigen pc en ik heb al alle onderdelen besteld die in de pc gaan maar ik vroeg me af of er op een of andere manier te zien is of alles goed samenwerkt

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, daar zijn er meerdere van. Mijn persoonlijke favoriet is http://pcpartpicker.com. Heerlijke website. En nee ik heb geen belangen, ik ben gewoon een tevreden gebruiker. Er zijn er ongetwijfeld nog veel meer maar ik heb nooit wat anders nodig gehad :) Vooral de gedetailleerde informatie over mogelijke compatibility problemen zijn enorm behulpzaam, zoals bijvoorbeeld dat je RAM hebt dat niet de maximum snelheid draait die je moederbord aankan of vice versa.

Een andere optie naast partpicker is om gewoon naar een website te gaan van een bedrijf dat PC's in elkaar zet zoals Artcticsecrets. Deze bedrijven hebben een uitgebreide keuze aan onderdelen en je kan door middel van de tool die ze hebben je PC helemaal in elkaar zetten. Als je dit heb voltooid geeft deze tool ook aan of er compatibiliteitsproblemen zijn. Zijn deze er niet dan weet je in ieder geval zeker dat je die onderdelen ergens kan bestellen bij Alternate ofso en dat je geen problemen gaat krijgen.

Bronnen:
www.arcticsecrets.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100