kun je een repeater op een camping gebruiken?

Op deze camping kun je per account slechts met 1 apparaat tegelijk inloggen. In theorie zou een repeater dit nadeel opheffen. Kan een repeater met een inlog met naam en code overweg (portal)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Goed idee maar ik ben er bang voor dat dat niet gaat lukken, wat je zelf eigenlijk al zegt, is het waarschijnlijk niet mogelijk omdat netwerken van campings vaak met een inlog systeem werken. Maar als je al een repeater hebt liggen kun je het natuurlijk altijd proberen.

Het probleem is dat repeaters of routers niet overweg kunnen met dit soort inlogpagina's. Wat je kunt doen is met je laptop verbinding maken en inloggen en vervolgens die internetverbinding delen met andere apparaten. Dat kun je in Windows zelf instellen, maar dat werkt niet altijd even soepel. Je zou kunnen overwegen om daar een apart stukje software voor aan te schaffen dat ervoor zorgt dat je dit makkelijk kunt instellen. Er zijn er verschillende. Ik heb goede ervaringen met Connectify. Je kunt een proefversie downloaden. Deze schakelt zichzelf elk half uur uit. Wanneer het naar tevredenheid werkt, kun je een licentie aanschaffen. De Pro-versie kost $20, maar Connectify heeft regelmatig acties met forse kortingen waardoor je voor minder dan €10 een licentie voor de huidige versie kunt hebben.

Bronnen:
http://www.connectify.me/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100