Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom Print mijn Epson XP-302 printer met Wi-Fi instellingen niet vanaf mijn laptop?

De printer die ik gebruik is een Epson XP-302 met een Wi-Fi verbinding, ik wil deze printer gebruiken vanaf een HP laptop met Windows 8 Software. (dxDiag informatie als bijlage)
Wil hem gebruiken of via Wi-Fi of via Kabel. Heb met beide geprobeerd te printen maar bij allebei komt de opdracht in de Wachtrij en wordt dezelfde opdracht binnen 5 seconden weer verwijdert zonder geprint te worden. Alle inkt-Cartridges zijn gevuld en zo ver ik weet ook alle software geïnstalleerd.

Hoop dat iemand mij hiermee verder kan helpen.

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
in: Hardware
808
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Probeer eerst de firmware van de printer te updaten en probeer het daarna nog eens. Nieuwste firmware voor de printer kun je hier downloaden: https://www.epson.nl/nl/nl/viewcon/corporatesite/products/mainunits/support/11535

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Installeer eerst de software van de printer in Windows 8 en controleer of je laptop ook verbinding heeft met je printer. Heb je meerdere printer geïnstalleerd kies dan in het printermenu de juiste printer als je gaat printen!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding