Wat zet ik op mijn C of D schijf?

Ik heb net een nieuwe computer gekocht met SSD kaart 60gb. Nu is alles gedownload in men SSD schijf (c) Nu vroeg ik me af hoe ik alles van C naar D verplaats omdat er op D 1T staat. Moet ik dan alles kopieren naar D en dan mijn C map formatteren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij een ssd is het slim op je windows of je andere besturing systeem op de ssd te zetten. Bestanden als bijvoorbeeld een powerpoint. Wat je ook nog kan doen want met 60gb heb je nog ruimte over is sommige spellen bijvoorbeeld battlefield of iets dergelijks (Spel dat je vaak speelt) te installeren op je ssd dit zal laad tijden sneller maken. Hoe je je ssd en hdd moet opdelen kan je hier vinden: http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-1990718/set-default-folders-drive-hdd-keeping-drive-ssd-primary.html Toegevoegd na 29 seconden: * te zetten = te installeren

Bronnen:
http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-199...

Als het om een ssdkaart gaat is dat echt de bedoeling om alleen maar het besturingssysteem op te zetten en al de rest op de harddisk te hebben staan. Beter is een echte ssd met voldoende schijfruimte waar je bovendien 10 à 15% van ongepartitioneerd laat. Je kan op de ssd dan besturingssysteem en software kwijt en zaken als tijdelijke bestanden e.d. zet je best op je harddisk zodat de ssd wordt ontzien. Ook pagefile zet je beter op je harddisk tenzij je deze kan uitschakelen. Hibernate schakel je eveneens best uit zodat ook dat bestand de ssd niet belast.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100