Wat is een goede upgrade van mijn pc met ~350 euro als budget?

Mijn pc is een prehistorisch lijk, het komt aan z'n einde. Ik ben dus van plan mijn pc te gaan upgraden, maar doordat er zoveel mogelijkheden zijn raak ik de weg kwijt.
Kan iemand mij de voor mij beste upgrade mogelijk voorschrijven? Ik ben niet van plan te overclocken, te video editen of te renderen. Ik heb al een degelijke videokaart en een 500 Watt PSU. Ik wil het liefst een upgrade gericht op gamen die bestaat uit een moederbord, processor, RAM en liever ook een goede behuizing. Het kan maximaal ~350 euro kosten, daarbij moet alles verzonden worden. Bij voorbaat dank!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt een i5 gaan halen daarna 8gb ram en dan nog eens een €120 moederbord bijv. de msi gaming 5

350 is wel zeer weinig. Je kan stap voor stap upgraden. Ik zou beginnen met een CPU en een Moederbord. Ik raad intel aan. Een goedkopere i5 processor. en dan een MSI moederbord. Nadat je dat hebt gedaan. Zou ik sparen voor wat ram 8 gb. Behuizing zou je als 3e kunnen doen. of als laatste

stel een nieuwe pc samen op gamecomputer.nl en kies de budget computer. bij mij koste het 377 euro maar voor minder kun je ook wel en leuke pc maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100