Hoe gaat het uitlezen van computer componeten precies in zijn werk?

ik heb componenten voor een pc besteld en aan een kennis gegeven om de pc te bouwen. hij kreeg dit uiteindelijk niet voor elkaar en melde mij dat owel de processor ofwel het moederbord defect was. aangezien de kans het grootst was dat het het moederbord betrof heb ik daar een ander model van besteld.

toen die eenmaal binnen was kreeg ie de pc nog niet aan de praat, hij heeft me toen doorverwezen naar iemand die alle componenten kon uitlezen. ik hoopte dat dat binnen een paar dagen gefixt was, maar na een week had ik nog niets gehoord. dus even gebeld en het kan nog wel een paar dagen duren werd mij gemeld.

ik ben een leek, maar ben nu wel benieuwd hoe zo'n langdurig proces (in jip en janneke taal) in zijn werk gaat.

Weet jij het antwoord?

/2500

Mmm, uitlezen? Je kan toch gewoon werkende onderdelen pakken. Vervolgens het moederbord een 100% zeker werkende processor geven en dan de procesor een 100% zeker werkend moederbord. In jip en janneke taal: Het is de te vergelijken met het maken van een puzzel. Stukjes in elkaar schuiven en kijken welke niet kloppen. Zelf ben ik wel eens bezig geweest met computers. Dit duurt niet langer dan 1 uur om te weten aan welk onderdeel het ligt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100