Weten jullie waar ik computer onderdelen kan kopen?

Ik wil een Ultra Gaming computer bouwen maar ik weet geen betrouwbare website behalfe: beslist.nl, Maar het probleem is daar is het zo duur. Als je er een weet denk voral aan: Een moederbord waar Intel Core i7 Extreme aan kan, 2 Video kaarten en een behuizing waar de benodigdheden in past. Buget: €1.700 (Graag iets minder)

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb er geen verstand van,maar van de computertechneut die mij weleens ergens mee hielp weet ik dat www.etelcom.nl een goede zaak is want hij haalt daar zelf ook zijn spullen.

Een andere site die ik je zeker zou aanraden is tweakers.net Ik laat de link naar computerspullen in de bron achter! Op die site kun je alles vinden wat je nodig hebt, je kan niet op de site zelf spullen kopen maar per product toont het alle sites waar je het kunt kopen en tegen welke prijs. Zo ben je ook altijd "zeker" van de goedkoopste prijs!

Bronnen:
http://tweakers.net/categorie/14/basiscomp...

Wat Hanckos schrijft is zeker een goed advies. Echt een betrouwbare site voor onderdelen is: www.alternate.nl ze verkopen pc's en ook losse onderdelen. Ik heb daar 3 pc's gekocht en je kan ook zelf samenstellen uit losse onderdelen. Die kan je als bouwpakket laten bezorgen. Of voor €55,- zetten zij hem in elkaan. Voordeel wst je dan hebt, als zij hem mollen of fouten maken bij de assemblage is het hun schuld/probleem en niet de jouwe. Ik heb zeer goede ervaringe met alternate. Voor een nieuwe pc ga ik weer naar hen.

Ik bestel mijn hardware over het algemeen op azerty.nl omdat het daar meestal het goedkoopst is. Voor een bestelling krijg je bovendien azerties die je dan weer kan gebruiken voor een toekomstige bestelling. Ik vraag me wel af waarom je 2 videokaarten nodig hebt. Het is interessanter te investeren in 1 betere videokaart.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100