Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik scannen met mijn printer?

Ik heb een HP Photosmart 5520. Ik heb deze aangesloten op mijn Imac. Wanneer ik de optie scannen wil gebruiken kan hij wel een voorbeeld inscannen, maar kan ik niet op de knop drukken dat de scanner daadwerkelijk scant. Wat moet ik doen?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Hardware
7.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Raak in het Startscherm de pijltjestoets Rechts aan en vervolgens het pictogram Scannen.
Selecteer de bestemming door Computer (of Geheugenkaart) aan te raken.
Raak "Raak hier aan voor een voorbeeld" voor een scanvoorbeeld.
Raak "Instellingen" aan om het scantype te selecteren of de resolutie aan te passen.
Raak dan "Scannen" aan.

Als je het scanformaat, uitvoertype, de scanresolutie, bestandsindeling en dergelijke wilt aanpassen, start je het scannen vanaf de printersoftware.
Zorg ervoor dat de helderheid goed is ingesteld in de software, om verkeerde of ontbrekende gescande tekst te vermijden.
(Lees meer...)
Amadea
10 jaar geleden
Amadea
10 jaar geleden
Bij een kennis die ik heb geholpen met scannen met een HP-printer bleek je eerst een apart programma te moeten aanklikken. Door naar Instellingen te gaan, te kiezen voor de bewuste Printer, en dan de scanfunctie te installeren.
Op de valreep. Wanneer je via het beeldscherm van de HP een scanopdracht naar mail of computer ingeeft moet de HP software zijn geïnstalleerd en geconfigureerd op de PC. Zonder PC software werkt het inderdaad niet en krijg je een foutmelding.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding