Is dit de beste laptop in de prijscategorie?

Ik ben op zoek naar een laptop en ben op deze uitgekomen. Ik ga hem het meest gebruiken voor school (word enz.) maar ook heel veel voor youtube. Mijn huidige laptop raakt ongeveer oververhit als ik 1080p filmpjes kijk, dus dat wil ik niet meer. Ik wil gewoon dat hij full HD filmpjes zonder te haperen aankan. Dit is 'm : http://www.mediamarkt.nl/mcs/product/ASUS-R704A-TY258H,10259,482723,1055741.html?langId=-11 Is dit een goede of zijn er betere in de prijscategorie rond €600?

Weet jij het antwoord?

/2500

deze is absoluut goed voor 1080p filmpjes en schoolwerk. weet niet of er betere zijn maar hier zal je geen spijt van krijgen als je deze koopt.

Voor school is dit een uitstekende laptop.

Hey Het is een uitstekende laptop maar Windows 8 weet niet. Ik heb één maand geleden een all-in-one pc gekocht met Windows 8 erop en mijn mening is niet doen. Het is vreselijk irritant omdat het heel anders is je hebt verschillende bureaubkaden en zo andere ap's en zo.

Het is een goede laptop maar waar ik even op wil wijzen is dat de laptop geen bluetooth heeft en dat is vaak een mooie toevoeging.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100