Hoe nieuwe drivers installeren?

Hallo,
Ik heb mijn 11 jaar oude pc gisteren windows 7 gegeven. Daarvoor werkte het geluid en internet nog wel. Nu nadat ik Windows 7 op deze computer heb gezet werkt dit niet meer. Ik heb op internet wel een driver gevonden voor het internet (via site Intel, de processor is namelijk van Intel). Als ik deze driver probeer te installeren geeft hij aan: 'Cannot install drivers. No intel adapters are present in this computer.' dit geeft hij aan bij de network adapter installeren. Hier de specificaties van de computer:
Processor: Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHZ
Ram geheugen: 512 MB
Systeem type: 32 bit
Besturingssysteem: Windows 7 professional

Iemand tips?
MaartenvL

Toegevoegd na 33 minuten:
Hoe kan ik zien welke driver ik nodig heb? Met het geluid is ondertussen gelukt maar internet nog niet, zie afbeelding ([IMG]http://i60.tinypic.com/2s8sm60.png[/IMG] or http://nl.tinypic.com/r/2s8sm60/8)

Toegevoegd na 6 uur:
http://nl.tinypic.com/r/ndt0k4/8

http://nl.tinypic.com/r/2r47ekz/8

http://nl.tinypic.com/r/2s0n3vr/8

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je moederbord is blijkbaar een albatron PX865PE, daar zit een 3Com 3C910 netwerkadapter in. Op http://www.driverscape.com/download/3com-3c910-integrated-fast-ethernet-controller-%283csoho100b-tx-compatible%29 beweren ze hiervoor een driver te hebben voor Windows 7, maar ik weet niet of deze site uberhaupt te vertrouwen is. CNET is wat betrouwbaarder maar daar is alleen een driver voor XP te vinden: http://download.cnet.com/3Com-3C910-Integrated-Fast-Ethernet-Controller-3CSOHO100B-TX-Compatible/3000-2112_4-68504.html Toegevoegd na 4 dagen: Ik vrees toch dat het niet gaat lukken, en dat je meer kans hebt om een 2e hands PCI netwerkkaartje aan de praat te krijgen.

Dat je processor van Intel is, wil niet zeggen dat je netwerkadapter dat ook is. Je moet dus eerst achterhalen welke netwerkadapter je hebt. Via apparaatbeheer kun je dat vaak zien. Daarna kun je de juiste driver opzoeken.

Driver easy is een fijn programma. Werkt bij mij altijd goed. Hij zoekt zelf naar de drivers die je pc nog nodig heeft. Daarna kun je zelf aangegeven welke je wil installeren.

Gebruik Windows Update om alle drivers te vinden en bij te werken. Er is helemaal geen software van derden benodigd hiervoor :) Toegevoegd na 5 minuten: De netwerkdriver zal je op de website van je computerfabrikant vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100