Waarom maakt mijn monitor geen verbinding met mijn PC?

Hallo beste mensen, ik heb een probleem met mijn monitor. Ik heb een nieuwe computer besteld zonder besturingssysteem en ook zonder bijgeleverde monitor omdat ik al een monitor thuis heb liggen.

Nou had ik alle kabels en al aangesloten en de computer gestart om vervolgens Windows te installeren maar de monitor geeft aan: ''D-SUB No signal entering power saving mode shortly'' en daarna gaat hij op zwart. Wat is de oorzaak hiervan en hoe kan ik het verhelpen? De monitor werkt wel als ik hem aansluit op mijn laptop.

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk staat de monitor op de verkeerde ingang. Dit kan HDMI, VGA, of een DVI aansluiting zijn. Probeer met een knop als 'source' of een doosje met een pijltje naar buiten van kanaal te wisselen. Doe dit alleen als de computer aangesloten is en aanstaat, anders vind de monitor geen werkende ingang.

Je hebt je nieuwe pc aangezet zonder besturing programma wat inhoudt dat hij geen commando's weet om je monitor aan te sturen. Mogelijke oplossing is je pc aan je laptop te hangen en dan via deze je besturingsprogramma in te laden. Let op, je laptop zal vermoedelijk alleen je HD herkennen die in je nieuwe pc zit. Maar daar moet je toch je besturingsprogramma op gaan installeren. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100