Is het mogelijk een nvidia gtx 650 in mijn computer te stoppen?

Ik ben van plan de nvidia gtx 650 te kopen, maar ben niet bepaald een specialist. Kan iemand zeggen of hij in mijn computer kan? Dit zijn mijn specs: http://speccy.piriform.com/results/aCSULcVGwOv7yBiwF4km4kb

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Jouw moederbord zal dit zonder probleem aankunnen. Maar je moet enkel nog zien dat de voeding een 6-pins power connector heeft voor in de video-kaart te steken. De PCI-Express connector. En ook dat de voeding minstens 400 Watt is. Bij sommige kaarten kan het nodig zijn om eerst te kijken of hij fysiek wel in de computer-kast past,, dus mss best eerst een meten. De meeste 650GTX'en zijn redelijk klein,, maar sommige zijn wel van een groter formaat. Aangeraden is om eerst de VGA-driver te de-installeren, video-kaart vervangen, en dan pas de nieuwe VGA-driver te installeren.

Ja dit gaat gewoon werken, ik neem aan dat je je oude kaart er uit haalt en vervangt door de nieuwe toch? Het enige is dat je moederbord pci-express2.0 poorten heeft (je moederbord heeft er hier 2 van) heeft en de nieuwe videokaart is pci-express3.0 Maar aangezien het gewoon backwards compatible is moet dat zonder problemen gaan werken. (backwards compatible wil zeggen dat oudere versies gewoon met nieuwe overweg kunen) Zie de bronnen. Toegevoegd na 3 minuten: Voor de mensen die het niet eens zijn met het backwards compatible gedeelte in mijn uitleg, lees even het stukje uit de onderste bron.

Bronnen:
http://nl.hardware.info/forum/threads/2606...
http://www.eclipsecomputers.com/product.as...
http://www.eclipsecomputers.com/product.as...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100