Hoe krijg ik het geluid van mijn laptop naar mijn telefoon?

Situatie is als volgt:
Ik wil vanaf mijn laptop het geluid naar mijn telefoon laten verzenden. Dezelfde route omgekeerd kreeg ik wel voor elkaar, maar deze route niet.
Ja er zit op beiden Bluetooth, Windows 7 Home premium Laptop. Iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Helaas zal dat niet gaan. Het blue tooth systeem in de telefoon ondersteunt enkel vice versa spraakoverdracht van telefoongesprekken naar een extern blue tooth apparaat maar biedt geen ondersteuning voor het weergeven van geluidsbestanden vanaf een extern blue tooth apparaat naar de telefoon. Simpelweg omdat de blue tooth faciliteit in de telefoon in de eerste plaats bedoeld is om op een goedkope en betrouwbare manier handsfree te kunnen bellen. Andere apps op je telefoon zoals mediaplayers, hebben geen toegang tot blue tooth. Blue tooth van de telefoon kan wel gebruikt worden om allerlei bestanden zoals foto's en geluidsbestanden van andere blue tooth apparaten te ontvangen en daarna op te slaan op de telefoon. Real time afspelen gaat helaas niet.

Zoals eerste antwoordt aangeeft gaat dit niet! Wil je toch muziek van je laptop op je telefoon hebben/horen, dan gewoon via je card erop zetten. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100