als je geen cd ingang hebt bij je laptop kan je dan wel sims spelen ? En dan heb ik het niet over de gedownloade versie.

Ik kan dus geen cd-rom in mijn laptop kwijt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zonder CD kan je niet de Sims spelen. Je hebt zowel voor de installatie als het spelen de CD nodig.

Je kunt met een andere PC de gegevens op andere media kopiëren, zoals een USB-stick of een externe harde schijf.

Je kunt the Sims 3 kopen op Steam, dat is volledig legaal en dan kun je het spelen zonder cd. The Sims: http://store.steampowered.com/app/47890/ alle beschikbare uitbreidingen: http://store.steampowered.com/dlc/47890

Je hebt de cd nodig om te installeren en te spelen. Je kunt een externe cd/Dvd speler kopen en die aan je laptop hangen via een usb-poort. Heb je te weinig poorten moet je ook een usb-hub kopen. Maar overtuig je eerst van de kracht van je laptop voordat je de speler koopt. Geen cd speler duidt meestal op een laptop met mindere kwaliteiten/mogelijkheden.

zoek een vriend / vriendin op met een CD/DVD speler , Kopieer de hele inhoud van het spel naar een USB stick . Download Deamon tools hier : http://daemon-tools.nl.softonic.com/ Mount het bestand . Spelen . Succes

Of zoek een computer waar wel een cd driver in zit. Kopieer de bestanden van de CD en zet deze om in een .iso file Daarna kopieer je die iso file naar een USB en zet je die op je laptop en instaleer je CloneDrive. Dit is een virtuele cd-driver. Dan met Conedrive de .iso openen en dan op Setup drukken. Na het instaleren even in de .iso file kijken naar de .exe file. Deze kopieer je naar de instalatiefolder (c://programfiles/etc.) en je kan het zonder CD spelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100