Bestaat er een mediaplayer waarmee je tv-programma's kunt opnemen?

Hallo,

Ik ben op zoek naar een mediaplayer waarmee ik programma's van tv op kan nemen, zodat ik deze kan overzetten op mijn pc of externe usb-drive.

Met mijn huids Harddiskrecorder moet dit door dvd'tjes te branden, maar dit schiet niet op als er maar 1 uur op een dvd'tje past.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen!

Toegevoegd na 2 minuten:
P.s. ik weet dat hier al eerder een vraag over gesteld is. Maar dit was in 2009, en de genoemde apparaten uit de antwoorden zijn inmiddels niet meer leverbaar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het merk Eminent heeft/had een aantal typen op de markt waarmee je ook TV-programma's kon opnemen. Op de onderstaande link vind je er wat meer info over. Eigenlijk denk ik dat losse mediaspelers niet echt een toekomst hebben op het gebied van het opnemen van TV-programma's. Tegenwoordig krijg je er bij veel TV aanbieders een ontvanger bij, waar tevens een harde schijf in zit (o.a. KPN, Tele2 enz.). Daarnaast richten de meeste huidige aanbieders van mediaspelers zich op afspeel mogelijkheden. Denk daarbij aan de mogelijkheid om verschillende bestandstypen af te spelen, het streamen van computer naar mediaspeler, usb-aansluitingen, SD poorten enzovoort.

Bronnen:
http://tweakers.net/reviews/2022/8/twee-me...

Ik heb zelf de Sitecom TV Media Player MD-273 (CMPSC-MD273) Werkt echt super. Eenvoudig in gebruik en te installeren. Prijs +- €110,-

Bronnen:
http://www.beslist.nl/elektronica/d0000260...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100